Julhandel, jobb och plugg

idag var jag och älskade mamsen och handlade inför julbak och alla andra förberedelser som behövs såhör tredje advent :D undertbart att få det gjort, sedan var jag och blev introduserad på ett nytt ställe inför att jag börjar jobba på fredag ... ska faktiskt också bli kul... nu däremot blir det plugg för hela slanten... så att man kan jobba och fire jul i lugn och ro sen ...
kramar på er alla läsarePhotobucket


2011-12-07 @ 22:03:57 vardag Tyck och Tänk (1)


Den här bloggposten innehåller nötkräm

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Filmer

Embedda gärna vår filmer från UNICEF-ambassadören Eva Röses besök på katastroflagret i Köpenhamn. Det lager från vilket våra fältprodukter skickas ut i världen. I den understa filmen pratar Eva om nötkrämen som räddar barns liv.

För att publicera filmen på din blogg klicka på länken högst upp i filmfönstret, välj dela under filmen, välj bädda in och kopiera sedan koden i rutan under. Koden klistrar du in på din blogg/sajt. Det går att anpassa filmens storlek genom att skriva in bredd i rutan anpassad. OBS glöm ej pinga Twingly då du bloggat

Jul 2011
Photobucket


2011-12-05 @ 11:48:11 unicef Tyck och Tänk (1)


RSS 2.0